"Hoe er geluisterd wordt, maakt, wat er verteld kan worden."

Psychosynthese praktijk Nieboer biedt een plek voor troost en bezinning. De praktijk biedt een plek voor het vertellen van uw verhaal, en is toegespitst op waar het stokt in dat verhaal.
De rode draad is de behoefte te spreken, en het verlangen onder ogen te zien, waar het om gaat in uw leven, in uw loopbaan, in uw organisatie.
Als leidinggevende, als medewerker, als zelfstandige, als gezinsmanager, maar ook als pleegouder of als vrijwilliger. Er is altijd wat gaande in uw leven en soms krijgt u daar aanhoudend last van. Die last samen onder de loep nemen, daarvoor schakelt u een Psychosyntheticus in.

Elk mens weet diep in zijn hart wat werkelijk belangrijk is.  Ondertussen zijn we druk met de dagelijkse dingen in ons leven. Het creatieve veld tussen wat belangrijk is en waar we druk mee zijn, is het natuurlijke werkterrein van de Psychosyntheticus.
Voor mensen die dit creatieve veld in hun leven, in hun loopbaan of in hun organisatie, willen verkennen heeft Psychosynthese praktijk Nieboer verschillende onderzoeksmogelijkheden om te leren zien wat mogelijk is en te verwezenlijken wat haalbaar is.


«- Terug    


De Poel Webdesign